Opis
Hranilna vrednost na 100 g: Energijska vrednost: 1396 kJ / 329 kcal; Maščobe: 0,5 g; – od tega nasičene maščobe: <0,1 g; Ogljikovi hidrati: 78 g; – od tega sladkorji: 4,4 g; Prehranske vlaknine: 2,6 g; Beljakovine: 1,6 g; Sol: 1,7 g
Navodilo za pripravo: V 400 g zmesi dodamo 20 ml olja, 20 g kvasa in 300 ml vode. Maso mešamo, da dobimo gladko testo. Testo pustimo počivati 10 – 15 minut. Nato ga oblikujemo v štiri kroge s premerom 240 mm ter obložimo in ponovno pustimo počivati 15 – 20 minut. Pizzo položimo v predhodno segreto pečico na 220 – 230°C in pečemo 10 – 15 minut.
Neto količina: 400 g
Hraniti v suhem in hladnem prostoru, zaščiteno pred sončno svetlobo.
Proizvajalec: SOEL d.o.o., Štrbenkova cesta 5, 3320 Velenje, Slovenija