Zmes za pizzo, brez glutena, 400 g

4,00 

Zmes za pizzo, brez glutena

Sestavine: koruzni škrob, krompirjev škrob, riževa moka, koruzna moka, sladkor, gostili: hidroksipropilmetil celuloza, guar gumi; bambusove vlaknine, jedilna sol.

Izdelek ne vsebuje mleka in mlečnih proizvodov, jajc in izdelkov iz njih, soje in izdelkov iz nje, oreškov, sezama in izdelkov iz njega.

Kategorija:

Opis

Hranilna vrednost na 100 g: Energijska vrednost: 1396 kJ / 329 kcal; Maščobe: 0,5 g; – od tega nasičene maščobe: <0,1 g; Ogljikovi hidrati: 78 g; – od tega sladkorji: 4,4 g; Prehranske vlaknine: 2,6 g; Beljakovine: 1,6 g; Sol: 1,7 g

Navodilo za pripravo: V 400 g zmesi dodamo 20 ml olja, 20 g kvasa in 300 ml vode. Maso mešamo, da dobimo gladko testo. Testo pustimo počivati 10 – 15 minut. Nato ga oblikujemo v štiri kroge s premerom 240 mm ter obložimo in ponovno pustimo počivati 15 – 20 minut. Pizzo položimo v predhodno segreto pečico na 220 – 230°C in pečemo 10 – 15 minut.

Neto količina: 400 g


Hraniti v suhem in hladnem prostoru, zaščiteno pred sončno svetlobo.

Proizvajalec: SOEL d.o.o., Štrbenkova cesta 5, 3320 Velenje, Slovenija

Dodatne podrobnosti

Teža 400 g